Createa free cards
Searchmade ecards
Wishesbase wishlist

Faleminderit mësuese

Faleminderit mësuese
Create a similar
Send a card
The content of the card
Faleminderit mësuese,
Për gjithçka që na ke dhënë në jetë.
Për ndihmë, njohuri, mbështetje.
Ju keni treguar dritë në errësirë.
Ti na mësove shkrim dhe lexim
Dhe një botë e bukur për të zbuluar.
Ne do të jemi vetëm borxhli ndaj jush.
Ne duam t'ju urojmë gjithë të mirat.

Nxënësit tuaj të dashur: Dijoniti,Medina,Melosi,Bleona,Erjoni,Xhemajli.
Similar cards
Inspirations
Everything in the world is so fine,  but everything is notNo Word Can Fully Express The Depth of OurWe welcome you aboardThe NAMING CEREMONY wouldn’t have beenThank you for participatingThank you for coming!
 Your presence was such a blessing
Statistics Created today: 17 Created yesterday: 222 Created 7 days: 1235 Created 30 days: 6483 All ecards: 295323
Copyright by CreateGreetingCards.eu
0.1065